Träna

Ge dig själv de bästa förutsättningarna

PGA Sweden National har en av Sveriges mest avancerade träningsanläggningar – korthålsbana, analysstudios, driving range och generösa övningsområden med greener för både putting och närspel. Anläggningen sköts lika minutiöst noggrant som banorna. Som medlem och greenfee-gäst har du fri tillgång till övningsområdena, vill du bara komma hit och träna, kostar det 200 kr per dag.

Academy Course

Academy Course består av nio stycken par 3:or i fullängd, med samma kvalité på greener och tees som Links Course och Lakes Course. Precis som övriga banor, är banan ritad av den amerikanska arkitekten Kyle Phillips.

Putting green

Lakes Course och Links Course har egen putting green och närspelsgreen. Greenerna är uppbyggda på samma sätt och med samma grässorter som de faktiska banorna och de ligger precis intill respektive bana.

Driving range

Stora grästees med perfekt turf, målgreener uppbyggda för att ta emot bollen som riktiga greener. Rangen är tillräckligt stor för att den som vill kan utnyttja den motsatta sidan för mer enskild träning.

Custom fitting

I vårt testlabb finns möjlighet att med få din sving analyserad. Resultatet kan sedan användas för att skräddarsy din egen utrustning. Det handlar främst om att anpassa utrustningen efter dig och inte tvärtom. Custom fitting pris per timme 895 kronor

Golflektioner

Varje lektion börjar med att fråga vad du som elev vill få ut av träningen. Om det är första gången, går ni gemensamt igenom din fysik för att titta på rörelsemönster, eventuella skador, förslitningar och förutsättningar – allt för att räkna ut vad och hur du måste göra för att förbättra ditt spel.

Lektionspriser:
25 Minuter - 450 kronor
50 Minuter - 895 kronor
Paket om fem lektioner 3795 kronor
För att boka en lektion kontakta John Grant 070 729 92 90 eller john.grant@pgaswedennational.se

Våra banor

Academy Course

Nio hål med en förnämlig variation som ger dig ökad trygghet och erfarenhet inför utmaningarna vid det korta spelet.

Vår tränare

John Grant

I en tid när allt systematiseras och standardiseras gör John precis tvärtom. Varje lektion börjar med att fråga vad du som elev vill få ut av träningen. Om det är första gången, går ni gemensamt igenom din fysik för att titta på rörelsemönster, eventuella skador, förslitningar och förutsättningar – allt för att räkna ut vad och hur du måste göra för att förbättra ditt spel.


Kontakta gärna John för mer information eller bokning av lektion på 070 729 92 90 eller john.grant@pgaswedennational.se