Träna

Ge dig själv de bästa förutsättningarna

PGA Sweden National har en av Sveriges mest avancerade träningsanläggningar – korthålsbana, analysstudios, driving range och generösa övningsområden med greener för både putting och närspel. Anläggningen sköts lika minutiöst noggrant som banorna. Som medlem och greenfee-gäst har du fri tillgång till övningsområdena, vill du bara komma hit och träna, kostar det 200 kr per dag.

Observera att detta är vår dyraste boll

Swish eller biljett

För dig som vill prova på golf eller vår anläggning. Samt för gäster som rest längre för att besöka oss.

Driving rangen har stora grästees med perfekt turf, målgreener uppbyggda för att ta emot bollen som riktiga greener. Rangen är tillräckligt stor för att den som vill kan utnyttja den motsatta sidan för mer enskild träning.

Få ut det mesta i din golfträning

Bollkort

Med ett bollkort sparar du mer än 15% jämfört med om du swishar. På driving rangen har vi en dynamisk prissättning, och med bollkort får du alltid ut fler bollar än med swish.

För den flitiga golfaren

Träningspaket

Bli kompis med dina klubbor - ge dig själv de bästa förutsättningarna!

Academy Course

Academy Course består av nio stycken par 3:or i fullängd, med samma kvalité på greener och tees som Links Course och Lakes Course. Precis som övriga banor, är banan ritad av den amerikanska arkitekten Kyle Phillips.

Putting green

Lakes Course och Links Course har egen putting green och närspelsgreen. Greenerna är uppbyggda på samma sätt och med samma grässorter som de faktiska banorna och de ligger precis intill respektive bana.

Driving range

Stora grästees med perfekt turf, målgreener uppbyggda för att ta emot bollen som riktiga greener. När solen gått ner är det fritt fram att slå på belysning utöver rangen för den som vill träna till gryningen. Rangen är tillräckligt stor för att den som vill kan utnyttja den motsatta sidan för mer enskild träning.

Custom fitting

I vårt testlabb finns möjlighet att med få din sving analyserad. Resultatet kan sedan användas för att skräddarsy din egen utrustning. Det handlar främst om att anpassa utrustningen efter dig och inte tvärtom. Custom fitting pris per timme 995 kronor (895 kronor medlem)

Golflektioner

Varje lektion börjar med att fråga vad du som elev vill få ut av träningen. Om det är första gången, går ni gemensamt igenom din fysik för att titta på rörelsemönster, eventuella skador, förslitningar och förutsättningar – allt för att räkna ut vad och hur du måste göra för att förbättra ditt spel.

Lektionspriser:
25 Minuter - 500 kronor (450 kronor medlem)
50 Minuter - 995 kronor (895 kronor medlem)
Paket om fem lektioner 3980 kronor (3580 kronor medlem)
För att boka en lektion kontakta John Grant 070 729 92 90 eller john.grant@pgaswedennational.se (Alla medlemspriser är inklusive medlemsrabatt)

Vår tränare

John Grant

I en tid när allt systematiseras och standardiseras gör John precis tvärtom. Varje lektion börjar med att fråga vad du som elev vill få ut av träningen. Om det är första gången, går ni gemensamt igenom din fysik för att titta på rörelsemönster, eventuella skador, förslitningar och förutsättningar – allt för att räkna ut vad och hur du måste göra för att förbättra ditt spel.


Kontakta gärna John för mer information eller bokning av lektion på 070 729 92 90 eller john.grant@pgaswedennational.se

Våra banor

Academy Course

Nio hål med en förnämlig variation som ger dig ökad trygghet och erfarenhet inför utmaningarna vid det korta spelet.