fbpx

Driving rangen växer

Träna

Driving rangen växer

Trackman Range och infravärme till upplyst driving range

Tack vare den ökade aktiviteten vi såg på vår driving range under 2021 tar vi nu nästa steg i att utveckla vår driving range. Det är med glädje och stolthet som vi kan presentera en ny uppdatering på vår drivingrange. Under våren börjar installationen av Trackman radar på rangen. Skärmar kommer monteras vid båsen och stativ vid grästee. Går allt som planerat står detta klart i april månad.

Med denna lösning får man data från sina slag direkt i mobilen eller på skärmen. Man kan spela olika spel eller mäta ut exakt hur långt ni slår med era klubbor. Hittar man ingen starttid som passar på banorna? Inga problem! Spela valfri bana från Trackmans bank av banor direkt på rangen. Under 2023 kommer även Lakes och Links Course blir klara för simulatorspel. Man kommer även kunna spela simulatorgolf i våra studios. Mer information om simulatorgolf kommer senare.

I samband med installationen ökar vi strömtillförseln till Academy lokalen och driving rangen. Tack vare detta kan vi äntligen installera infravärmare till båda studios och samtliga bås under glastaket.

Trackman data direkt i mobilen eller på skärmen för att analysera dina slag

Jonas Edberg kommenterar:

”Tillsammans med våra rangekonsulter har vi identifierat att off course golfen växer snabbt. Tidsbrist har länge diskuterats som ett problem för golfen och med teknikensutveckling blir det nu ännu mer attraktivt att utöva golf utanför golfbanan. Trackman range ger oss fler målgrupper och blir ett spännande komplement till anläggningen som helhet. Det är väldigt roligt att kunna presentera denna nyhet i vår resa mot vår vision att vara en av Europas bästa golfanläggningar”

Få mer rangebollar för pengarna! Läs mer om bollkort här.

Läs mer om vårt träningspaket här.

Träningspaket på PGA National med Trackman range