fbpx

Magnus Persson Atlevi

Golf Academy

Magnus Persson Atlevi

Professionell golfare till PGA National Golf Academy

Magnus Persson Atlevi representerar idag PGA National som professionell golfare ute på Legends Tour. När han inte är ute och tävlar kommer han nu att erbjuda lektioner till våra medlemmar och gäster. Utöver Marina Bagler, Patrick Oderling och Julia Kretz är Magnus det senaste tillskottet i PGA National Golf Academy. Med Magnus erfarenheter från spel på touren, breddar vi vårt utbud för golfaren ännu mer.

Magnus meritlista är lång och den beskrivs tydligare på hans bokningssida här. Med över 600 internationella starter och en handfull segrar på touren så har Magnus lärt sig en hel del om golf. Nedan presenterar Magnus sina tankar kring svingen och spel på banan.

Svingen

”När det gäller svingen så är en av tjusningarna med detta spel att det finns ganska stora variationer av svingar. Vi ser många olika svingar även bland de professionella golfarna på TV vilket jag tycker är styrkan i denna sport. Tittar vi närmare på de svingar som vi ser på TV (de ”bästa”) när klubban är omkring träffögonblicket så är de inte så olika längre och det förklarar mycket varför deras svingar fungerar väldigt ofta.”

Spelet

”Nu kommer vi till den spännande delen av spelet, all träning och hjälp ni tagit skall implementeras på banan. Där tar vi beslut hela tiden samtidigt som spelet och svingen kan gå upp och ner. En utmaning som ingen annan, men desto roligare när det stämmer. Jag har samlat på mig en massa erfarenheter genom mitt tävlingsspel (+600 starter) genom åren och jag hoppas kunna hjälpa er medlemmar och gäster att bli ännu bättre genom att se hela ert spel på banan.”

Lär er av ett proffs!

Läs mer om Magnus eller boka lektion här.

Vi hälsar Magnus varmt välkommen till PGA National och PGA National Golf Academy!