fbpx

Lediga tjänster

Nya talanger till 2023

Se roller nedan

Nu rekryterar vi inför säsongen 2023! Vi söker båda heltidsanställda och säsongsantällningar. Vissa roller är publicerade redan nu medans flera kommer senare. Vi tar även emot spontanansökningar.

Vilka är vi?

PGA Sweden National är en premium golfanläggning belägen i Bara strax utanför Malmö. Här spelar man golf på två fantastiska 18-håls golfbanor, på våra unika träningsområden, eller korthålsbana. Vid vår akademi och range hittar ni den senaste teknologin från Trackman i både Indoor, Range och studio för spel och analys. I klubbhuset sover man våra stora golfsviter äter i restaurangen eller konfererar i våra konferenslokaler. Anläggningen öppnade 2009 och har sedan dess stått värd för bland annat Nordea Masters 2014 och 2015. Läs mer på www.pgaswedennational.se

Vår vision

”PGA Sweden National skall vara den prioriterade mötesplatsen i Skandinavien för medlemmar, golfspelare och gäster som uppskattar kvalité och upplevelser utöver det vanliga.”

Vi erbjuder

Arbetsglädje i en familjär miljö för ett meriterande varumärke. Utvecklande roller där du representerar en av Skandinaviens bästa golfanläggning. Samtliga löner är enligt kollektivavtal samt diverse personalförmåner.

Vi söker

Oavsett roll så söker vi dig som gillar att arbeta i högt tempo med en positiv attityd. Vi söker dig som är en lagspelare. Vi ser gärna att du har intresse för sport och gärna golf.

Ansökan 

Ansökan, CV och eventuella frågor kring tjänsten skickas till:

Sebastian Borgström – Head of Operations

HR@pgaswedennational.se