fbpx

Lediga tjänster

Nya talanger

Se roller nedan

Just nu är vi nöjda med det teamet vi har, men vi tar gärna emot spontanansökningar. Ser du dig själv som en person som bidrar till att driva oss framåt? Berätta då gärna mer i din ansökan.

Vilka är vi?

PGA Sweden National är en premium golfanläggning belägen i Bara strax utanför Malmö. Här spelar man golf på två fantastiska 18-håls golfbanor, sover i våra stora golfsviter och äter i vår klubbhus. Därtill har vi fina konferensmöjligheter i våra konferenslokaler belägna i vårt klubbhus och golfakademin. Anläggningen öppnade 2009 och har sedan dess stått värd för bland annat Nordea Masters 2014 och 2015. Läs mer på www.pgaswedennational.se

Vi erbjuder

Arbetsglädje i en familjär miljö för ett meriterande varumärke. Utvecklande roller där du representerar en av Skandinaviens bästa golfanläggning. Samtliga löner är enligt kollektivavtal samt diverse personalförmåner.

Vi söker

Oavsett roll så söker vi dig som gillar att arbeta i högt tempo med en positiv attityd. Vi söker dig som är en lagspelare. Vi ser gärna att du har intresse för sport och gärna golf.

Vår vision

”PGA Sweden National skall vara den prioriterade mötesplatsen i Skandinavien för medlemmar, golfspelare och gäster som uppskattar kvalité och upplevelser utöver det vanliga.”

Ansökan 

Ansökan, CV och eventuella frågor kring tjänsten skickas till:

Sebastian Borgström – Head of Operations

HR@pgaswedennational.se