Julbord i oslagbar miljö

Julbord i oslagbar miljö

Upplev ett klassiskt julbord med moderna inslag – signerat Martin Morand med vänner. Här lagas maten med omsorg och på de bästa av råvaror, gärna närodlat och närproducerat. Det traditionella julbordet ackompanjeras av ett gottebord med sötsaker av absolut högsta klass, komponerade av den prisbelönta dessertmästaren Martin Morand. Om vädret tillåter kan ni ge er ut för en golfrunda, före eller efter julbordet. Och Klubbhuset som lyser upp i sagolik julbelysning är en upplevelse i sig.

Julbord, kväll
Datum: 30 november och 6, 7, 13, 14 december
Tid: Från 18:00
Pris: 550 kr per person (inkl. boende: 1495 kr)

Julbord, lunch
Datum: 30 november och 1, 8, 15 december
Tid: 12:00 – 15:00
Pris: 445 kr per person

Julbord, buffé
Datum: 16 – 20 december
Tid: 11:30 – 14:30
Pris: 195 kr per person

Övriga datum
Är ni 15 personer eller fler dukar vi upp julbord valfri kväll fram till 20 december. Är ni färre erbjuder vi en julinspirerad trerättersmeny. 550 kr/person.

Julbord, golf och övernattning
Kombinera julbordet med en övernattning. Här bor ni i generösa sviter med skånsk natur, vandringsleder och golfbanor av högsta klass runt husknuten. Om vädret tillåter kan ni spela 9 hål för 295 kr, eller 18 för 495 kr per person. För extra välmående, kan ni även köpa till vårt gör-det-själv-spapaket från Kerstin Florian för 199 kr per person (ordinarie pris: 350 kr).

Barnpriser
0-2 år (gratis), 2-6 år (75 kr), 7-13 år (140 kr), 13-18 år (295 kr).

Vill du boka eller veta mer?
Ring 040 635 51 00, eller maila oss på bokning@pgaswedennational.se

Om Martin Morand

Gastronomi för Martin är respekt och ödmjukhet – respekt till råvaran och ödmjukhet till den person eller de personer som producerat den. Det handlar om att förädla och bibehålla råvaran eller produktens unika smak och textur på bästa tänkbara sätt. Han har vunnit EM-guld med konditorslandslaget, blivit prisad som ”Årets skånska stjärna” vid Gastronomiprisgalan och 2015 vann han ”Dessertmästarna” på Kanal 5. Sedan 2019 är han kökschef på PGA Sweden National.

Följ honom på Pastry Inspiration – Martin Morand