Gåsamiddag

Gåsamiddag

November närmar sig och vi bjuder in till gåsamiddag. Njut av en skånsk klassiker i tre etapper – svartsoppa eller mustig höstsoppa, knaperstekt gås från trakten och en äppeldessert av den prisbelönta dessertmästaren Martin Morand. Varför inte överraska pappa på farsdag den 10 november med en utsökt trerätters, en golfrunda (9 hål 295 kr, 18 hål 495 kr) och övernattning i Klubbhusets generösa sviter?

8, 9, 15, 16 november
Från kl. 18:00: 595 kr per person (inkl. boende: 1545 kr)

Farsdag 10 november
Kl. 11:30 – 16:00: 495 kr per person (inkl. boende: 1545 kr)

17 november
Kl. 11:30 – 16:00: 495 kr per person (inkl. boende: 1545 kr)

Gåsamiddag, golf och övernattning
Kombinera gåsamiddagen med en övernattning. Här bor ni i generösa sviter med skånsk natur, vandringsleder och golfbanor av högsta klass runt husknuten. Om vädret tillåter kan ni spela 9 hål för 295 kr, eller 18 för 495 kr per person. För extra välmående, kan ni även köpa till vårt gör-det-själv-spapaket från Kerstin Florian för 199 kr per person (ordinarie pris: 350 kr).

Barnmeny
Barnen kan även välja en barnvänligare gåsamiddag (295 kr per person) eller någon av våra traditionella barnrätter (95 kr per person).

Övriga datum
Är ni åtta personer eller fler kan vi ordna en trerätters gåsamiddag vilken kväll som helst i november (595 kr per person).

Vill du boka eller veta mer?
Ring 040 635 51 00, eller maila oss på bokning@pgaswedennational.se

Om Martin Morand

Gastronomi för Martin är respekt och ödmjukhet – respekt till råvaran och ödmjukhet till den person eller de personer som producerat den. Det handlar om att förädla och bibehålla råvaran eller produktens unika smak och textur på bästa tänkbara sätt. Han har vunnit EM-guld med konditorslandslaget, blivit prisad som ”Årets skånska stjärna” vid Gastronomiprisgalan och 2015 vann han ”Dessertmästarna” på Kanal 5. Sedan 2019 är han kökschef på PGA Sweden National.

Följ honom på Pastry Inspiration – Martin Morand