fbpx

Patrick Oderling

Patrick Oderling

Vill du lära dig mer av Patrick?


Eller kontakta golfacademy@pgaswedennational.se

Vem är Patrick?

Patrick är en ny stjärna på PGA National. Men han är inte ny inom Skånegolfen. Patrick har länge arbetat som verksamhetsutvecklare på Skånes Golfförbund och har flera års erfarenhet som instruktör. Med sin passion för golfen har Patrick specialiserat sig inom två områden: det mentala tillståndet och sömn. Med sin spetskompetens coachar han idag mängder med elitidrottare i olika sporter. Numer kommer Patrick utgå ifrån PGA National där han erbjuder golfare någonting alldeles unikt för att ta deras spel till en ny nivå.

Fokusområden

Ditt resultat på banan beror till stor del på din förmåga inom nedanstående områden.

Vår ambition är att det finns expertis inom alla områden och att erbjuda lektioner, kurser och utbildningar som är skräddarsydda för att utveckla din golf oavsett ålder eller ambitionsnivå.

Patrick erbjuder lektioner inom följande områden:

Mentalt

Flow är ditt ideala tillstånd när du ska prestera. Vad skulle det innebära för dig att få tillgång till mer Flow på golfbanan? Vad är Flow? Hur kan vi sätta i system att hamna i Flow oftare och hur kan vi mäta denna process? FlowMo utgår från ett neurofysiologiskt perspektiv och fokuserar på de processer som sker i hjärnan när vi hamnar i Flow. Genom att lära dig att tillämpa principerna bakom FlowMo kommer du att kunna sätta i system att få uppleva tillståndet allt oftare.

Sömn

Din score beror på hur bra du är på ett antal olika förmågor. Förutom teknik, taktik, utrustning och mentala förmågor så påverkar även vad du äter och hur du sköter din fysiska träning. En förmåga som det tyvärr inte pratas så mycket om är SÖMN. Att regelbundet sova tillräckligt många timmar med bra kvalitet är inte bara den enskilt viktigaste faktorn för din score på golfbanan den är dessutom ditt hemliga vapen för att få ett längre, friskare och ännu mer framgångsrikt liv. Sover du tillräckligt många timmar med bra kvalitet varje natt?

Strategi

Teknik